Podcasting Terus Tumuh dina Popularitas sareng Monetisasi

Kami ngagaduhan sakitar 4 juta unduhan 200+ épisode podcast pamasaran kami dugi ka ayeuna, sareng éta teras-terasan tumuh. Janten urang investasi di studio podcast kami. Abdi leres-leres dina tahapan desain studio anyar anu kuring tiasa ngalih ka bumi kuring kusabab kuring kantos ngiringan atanapi ngajalankeun seueur podcast. Ti mimiti hina di 2003, podcasting parantos janten kakuatan anu teu kaampeuh dina pamasaran kontén sareng

Iklan Podcast Sateuacan Usia

Kalayan tumuhna podcasting anu teu dipercaya dina mangtaun-taun, kuring karaos siga industri parantos lambat adaptasi téknologi iklan ka dinya. Aya sakedik atanapi henteu alesan naha strategi iklan anu sami anu dikembangkeun pikeun pidéo henteu tiasa dilarapkeun kana podcasting - bahkan ngan ukur iklan sateuacanna, contona. Iklan anu dilebetkeun sacara dinamis ningkatkeun proporsi méakkeun iklan ku 51% ti 2015 dugi ka 2016 numutkeun ka IAB Podcast Ad Revenue Study. Abdi ngarep-ngarep

Rangkul Haters Anjeun? Meureun Éta Cinta Pecinta Anjeun!

Keynote nutup Jay Baer mangrupikeun salah sahiji anu pang saéna anu kuring tingali di Média Pamasaran Dunya. Jay ngabahas bukuna anu bakal datang, Hug Your Haters. Presentasi na hebat pisan sareng ngagoda sababaraha panalungtikan anu luar biasa ti Tom Webster sareng timna ngeunaan kumaha invesasi pikeun ngarengsekeun keluhan kalayan gancang sareng strategis bakal numuhkkeun bisnis anjeun. Presentasi nyarioskeun sababaraha conto anu hadé pikeun perusahaan anu ngaréspon keluhan sareng kumaha éta saé pikeun bisnis. Abdi skeptis. Kanyataanna,