Terang Pamakéan anu Adil, Panyingkepan sareng IP

Poé isuk ayeuna kuring nampi catetan ti perusahaan anu kami parantos nyerat. Surélék rada kuat dina nungtut urang langsung mupus rujukan naon waé pikeun nami perusahaan mérek di pos kami sareng nyarankeun yén kami numbu ka situsna anu ngagunakeun frase. Pamakéan Adil Mérek. Kuring nebak perusahaan panginten suksés di jaman baheula dina ngamanipulasi jalma pikeun ngaleungitkeun nami na nambihan frasa - éta mangrupikeun SEO

CISPA Teu Paéh

Iraha anjeun ningali tagihan anu jalan di Sénat sareng Kongrés anu ngagaduhan langkung satengah milyar dolar ti pelobi perusahaan di tukangeunana, anjeun panginten kedah ningali-tingali deui salaku warga nagara. Sakumaha parantos ditulis, CISPA moal ngajagaan urang tina ancaman siber, tapi éta bakal ngalanggar hak amandemen ka 4 urang pikeun privasi. Éta ngamungkinkeun pamaréntah nénjo anjeun tanpa waran. Éta ngajantenkeun anjeun bahkan henteu tiasa mendakan

Ngartos SOPA

Upami anjeun nyayogikeun waktos kanggo mikirkeunana, Internét saéstuna mangrupikeun hiji-hijina bagian tina ékonomi Amérika anu nuju saé ayeuna. Kuring henteu percanten aya ironi yén éta ogé mangrupikeun hiji bagian tina ékonomi Amérika anu pamaréntah henteu acan mimiti kéngingkeun ramo. Bulan kamari, aya undang-undang penting anu dipilih sareng disusun anu sigana bakal ngarobahna ... sacara drastis. Dina kedok yén urang peryogi panerapan hak cipta langkung seueur

Kumaha carana Analytics ngagaduhan sadayana inpormasi éta?

Akhir minggu ieu kuring nuju tinkering (sapertos biasana). Moal saé upami anjeun tiasa muka Google Analytics sareng ningali sabaraha jalma anu maca feed RSS anjeun? Barina ogé, ieu masih kunjungan ka situs anjeun sareng kontén anjeun, sanés? Masalahna, tangtosna, nyaéta RSS feeds henteu ngijinkeun kode pikeun dieksekusi nalika eusi anjeun kabuka (semacam). Halaman wéb anjeun henteu kitu. Upami anjeun hoyong langkung terang