6 Gagasan Marketing Kandungan Anggaran Rendah pikeun Usaha Leutik

Anjeun parantos terang yén anjeun teu ngagaduhan anggaran pamasaran pikeun bersaing sareng "budak gedé." Tapi warta anu hadé nyaéta ieu: dunya digital pamasaran parantos disaruakeun sareng lapangan sapertos anu sateuacanna. Usaha alit gaduh seueur tempat sareng taktik anu efektif sareng murah. Salah sahiji, tangtosna, nyaéta pamasaran kontén. Nyatana, éta tiasa janten paling hemat biaya tina sadaya stratégi pamasaran. Ieu taktik pamasaran eusi

Naha Anjeun Kedah Ditch Elevator pitch Anjeun

Dina persiapan acara anu bakal urang lakukeun taun ayeuna, VP Pangembangan Bisnis urang - master networker - Harrison Painter, sareng kuring nuju ngabahas sagala hal anu urang bencong ngeunaan acara jejaring. Top dina daptar éta jual keras sareng pitches lift. Sawaktos-waktos, kuring ngiringan acara ieu, sareng rasana siga batur ngahurungkeun buzzer sareng sadayana kaluar tina sudutna diayunkeun. Aranjeunna nuju ngacak-ngacak sareng ninun ngalangkungan para hadirin anu ngempelkeun hiji