Syncari: Ngahijikeun sareng Ngatur Data Palang-Fungsional, ngajadikeun otomatis Aliran Kerja Sareng Nyebarkeun Wawasan anu Dipercaya Kamana waé.

Perusahaan anu tilelep dina data anu akumulasi dina CRM, otomatisasi pamasaran, ERP, sareng sumber data awan sanésna. Nalika tim operasi anu penting henteu tiasa satuju kana data mana anu ngagambarkeun kaleresan, kinerja dibendung sareng tujuan pendapatan langkung hésé dicandak. Syncari hoyong ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun jalma anu damel di ops pamasaran, ops penjualan, sareng ops pendapatan anu teras-terasan merjuangkeun data dina ngahontal tujuanana. Syncari nyandak anu seger

Chili Piper: Nyiptakeun deui Penjadwalan Tim Kalénder anjeun, Kalénder, sareng Koropak

Chili Piper mangrupikeun solusi penjadwalan otomatis anu ngamungkinkeun anjeun langsung cocog, rute, sareng rapat penjualan buku kalayan inbound nyababkeun waktos aranjeunna dikonversi dina halaman wéb anjeun. Kumaha Chili Piper Ngabantosan Tim Penjualan Teu aya deui spreadsheet distribusi kalungguhan anu matak lieur, henteu aya deui email sareng surat sora deui-deui waé pikeun mesen rapat, sareng henteu aya deui kasempetan anu leungit kusabab laun laun. Fitur Chili Piper Kalebet Chili Piper nyayogikeun prospek anjeun sareng pangalaman penjadwalan anu langkung saé pikeun

Sendoso: Ngagentoskeun Dursasana, Akuisisi, sareng ingetan ku Surat Langsung

Nalika kuring damel di platform SaaS utama, salah sahiji cara anu épéktip anu urang biasa mindahkeun perjalanan pelanggan ka payun nyaéta ku ngirim kado anu unik sareng berharga pikeun konsumén target kami. Sedengkeun biaya per urus mahal, inpéstasi ngagaduhan pangasilan anu luar biasa dina investasi. Kalayan perjalanan bisnis ka handap sareng acara dibolaykeun, para pamasar gaduh sababaraha pilihan terbatas pikeun ngahontal prospekna. Henteu kakantun kanyataan yén perusahaan nyetir langkung seueur noise

Saha waé Sosial: Ngarobih Pagawé Anjeun jadi Panguat Sosial

EverySocial mangrupikeun pangacara anu unggul sareng platform jual sosial anu nyayogikeun nasabah na rata-rata 1,750 sambungan per pagawé, 200% naékna saluran pipa penjualan, 48% ukuran urus langkung ageung, kanaékan 4x kasadaran mérek, sareng dina sapuluh kasaput biaya program média sosial mayar. Naha Advokasi Karyawan? Unggal perusahaan ngagaduhan sumber daya anu kuat, henteu kaungkit kalayan poténsial pikeun nguatkeun pamasaran, ngajalankeun penjualan & nguatkeun SDM; sora sareng jaringan pagawé anjeun. Kantun nempatkeun,

Kumaha Martech Stack anjeun Gagal Ngalayanan Palanggan

Dina jaman baheula pamasaran, balik awal 2000an, sababaraha CMO gagah nanem modal dina sababaraha alat dasar anu dirancang pikeun ngabantosan langkung hadé ngatur kampanye sareng pamirsa. Panaratas anu kuat ieu narékahan pikeun ngatur, nganalisis sareng ningkatkeun performa, sahingga nyiptakeun sistem téknologi pamasaran anu munggaran- sistem terintegrasi anu nyusun urutan, kampanye anu teu dikonci sareng konci pesen pikeun hasil anu langkung saé. Mertimbangkeun sabaraha jauh industri pamasaran parantos sumping dina sababaraha taun ka pengker