ActiveTrail: Platform Email Marketing sareng Marketing Automation Gampang Dipaké

Kalayan cabang di Amérika Serikat, Israél, Jérman, Perancis sareng Amérika Latin, ActiveTrail ngabantosan usaha tina sagala rupi sareng ukuran, di panjuru dunya, pikeun miara hubungan sareng pelangganna. Saprak ngamimitian salaku proyék internal, perusahaan parantos janten panyadia jasa email multi-kanal, nawiskeun platform pamasaran anu maju. Fitur Platform Email Marketing ActiveTrail Kalebet Email Marketing - Gampang ngawangun kampanyeu email responsif anu responsif. Éta alat éksténsif kalebet micu, manajemén kontak, editor gambar, ulang taun

PaveAI: Batur Tungtungna Mendakan Waleran dina Google Analytics!

Salami mangtaun-taun urang berjuang sareng duanana klien sareng propésional nyandak kaputusan anu goréng dumasar kana analitik. Aya sababaraha kakirangan, khususna sareng Google Analytics, yén jalma-jalma henteu sering sadar: Lalu Lintas Palsu - patalimarga analitik henteu kalebet kunjungan anu dilakukeun ku bot. Masalahna nyaéta aya jutaan bot di luar sana anu nyamarkeun idéntitasna salaku bot. Aranjeunna didatangan sakali sakedap, sacara artifisial ningkatkeun tingkat mumbul anjeun sareng ngirangan waktos anjeun

Mailflow: Tambihkeun Autoresponder sareng Ngajantenkeun Urutan Surélék

Salah sahiji perusahaan ngagaduhan platform dimana ingetan konsumén langsung dikaitkeun sareng panggunaan platform éta. Sacara sederhana, klien anu ngagunakeun éta ngagaduhan kasuksésan anu hébat. Klién anu bajoang kénca. Éta henteu umum pikeun produk atanapi jasa naon waé. Hasilna, kami ngembangkeun séri surélék onboarding anu duanana dididik sareng nagged konsumén pikeun ngamimitian ngagunakeun platform. Kami nyayogikeun aranjeunna kumaha-kanggo pidéo ogé a