11 Kasalahan Pikeun Nyingkahan Kalayan Kampanye Email Marketing Anjeun

Kami sering ngabagi naon anu tiasa dianggo sareng pamasaran email, tapi kumaha upami hal-hal anu henteu tiasa dianggo? Nya, Surat Citipost ngahijikeun infographic anu padet, 10 Hal Anu Henteu Kedah Kalebet Dina Kampanye Email Anjeun anu nyayogikeun detil ngeunaan naon anu kedah dijauhan nalika nyerat atanapi ngararancang surélék anjeun. Upami anjeun hoyong suksés sareng pamasaran email, ieu mangrupikeun sababaraha faux-pas anu luhur anjeun kedah pastikeun nyingkahan nalika ngeunaan hal-hal anu anjeun henteu kedah lebetkeun dina anjeun.

Tester Surat: Alat Gratis pikeun Mariksa Newsletter Surélék anjeun Ngalawan Masalah SPAM Biasa

Kami parantos ngawaskeun perséntase koropak email kami sareng mitra kami di 250ok sareng kéngingkeun sababaraha hasil anu saé. Kuring hoyong ngali sakedik langkung jero kana pangwangunan aktual email kami sareng mendakan alat anu hébat anu disebat mail tester. Mail tester nyayogikeun anjeun alamat email anu unik anu tiasa anjeun kirimkeun buletin anjeun teras aranjeunna nyayogikeun anjeun analisa gancang email anjeun ngalawan cek SPAM umum ku saringan sampah. The