11 Kasalahan Pikeun Nyingkahan Kalayan Kampanye Email Marketing Anjeun

Kami sering ngabagi naon anu tiasa dianggo sareng pamasaran email, tapi kumaha upami hal-hal anu henteu tiasa dianggo? Nya, Surat Citipost ngahijikeun infographic anu padet, 10 Hal Anu Henteu Kedah Kalebet Dina Kampanye Email Anjeun anu nyayogikeun detil ngeunaan naon anu kedah dijauhan nalika nyerat atanapi ngararancang surélék anjeun. Upami anjeun hoyong suksés sareng pamasaran email, ieu mangrupikeun sababaraha faux-pas anu luhur anjeun kedah pastikeun nyingkahan nalika ngeunaan hal-hal anu anjeun henteu kedah lebetkeun dina anjeun.

Kumaha Cara Pribadi Pribadi Email Teureuh anjeun Kanggo Kenging Waleran Anu Positip Langkung

Unggal pamasar terang yén konsumén ayeuna hoyong pangalaman anu dipersonalisasi; yén aranjeunna henteu langkung kontén ku ngan ukur janten nomer sanés diantara rébuan rékaman faktur. Nyatana, perusahaan panilitian McKinsey ngira-ngira yén nyiptakeun pangalaman balanja anu dipersonalisasi tiasa naekeun pendapatan dugi ka 30%. Nanging, nalika para pemasar panginten tiasa ngalakukeun upaya ngarobih komunikasi sareng palangganna, seueur anu gagal ngadopsi pendekatan anu sami pikeun prospek teureuh emailna. Upami

15 Mitos Pamasaran Email Top Anu Anjeun Kedah Terang

Taun kamari, urang ngabagi infographic anu endah anu nyayogikeun 7 mitos pamasaran email. Dina pamanggih kuring, email teras janten salah sahiji padika komunikasi anu paling henteu kapeunteun, henteu dianggo sareng disalahgunakeun anu biasa dimasar ku aranjeunna. Waktos ieu kira-kira, Email Monks geus daptar pondok 15 mitos pamasaran email nonjol jeung debunked aranjeunna ku rasional logis dina "Email Marketing Myth Busting" Infographic. Infographic ngalungkeun terang kana bebeneran anu aya dina mitos ieu

Mailjet Ngaluncurkeun Tés A / X dugi ka 10 Vérsi

Beda sareng uji coba A / B tradisional, uji A / x Mailjet ngamungkinkeun pangguna ngabandingkeun-ngabandingkeun sareng 10 versi email anu béda anu dikirim dumasar kana campuran dugi ka opat variabel konci: Garis Subjék Email, Ngaran Pangirim, Balesan kana Ngaran, sareng eusi email. Fitur ieu ngamungkinkeun perusahaan pikeun nguji épéktipitas email sateuacan dikirim ka grup panarima anu langkung ageung, sareng nawiskeun wawasan anu tiasa dianggo pelanggan pikeun sacara manual atanapi otomatis milih email anu paling épéktip