Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif

5 Buktina Waktos Kirim Email Otomatis Anjeun

Kami pisan penggemar email otomatis. Perusahaan henteu sering ngagaduhan sumberdaya pikeun némpél unggal prospek atanapi palanggan sacara sering, janten email otomatis tiasa pangaruh dramatis dina kamampuan anjeun komunikasi sareng ngamumulé duanana lead sareng konsumén anjeun. Emma parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun narik infographic ieu dina 5 email otomatis paling épéktip pikeun dikirim. Upami anjeun dina gim pamasaran, anjeun parantos terang yén otomatisasi éta