Tren Desain Email pikeun 2021

Industri peramban terus gerak kalayan gancang kalayan inovasi anu luar biasa. Surélék, di sisi anu sanés, nyeret dina kamajuan téknologi na salaku email lag dina ngadopsi anu pang anyarna dina standar HTML sareng CSS. Kitu cenah, éta mangrupikeun tantangan anu ngajantenkeun pamasar digital damel langkung saé pikeun inovatif sareng kreatif dina panggunaan média pamasaran primér ieu. Baheula, urang parantos ningal penggabungan gif animasi bergerak, pidéo, bahkan emojis anu dianggo