3 Strategi pikeun Urutan Email Marketing Anu Ningkatkeun Tarip Konversi

Upami pamasaran inbound anjeun didadarkeun salaku corong, kuring ngajelaskeun pamasaran email anjeun salaku wadah pikeun nangkep lead anu tumiba. Seueur jalma bakal ngadatangan situs anjeun sareng bahkan kalibet sareng anjeun, tapi panginten éta sanés waktos pikeun leres-leres ngarobih. Éta ngan ukur anékdot, tapi kuring bakal ngajelaskeun pola kuring nyalira nalika nalungtik platform atanapi balanja online: Pra-mésér - Kuring bakal marios halaman wéb sareng média sosial pikeun mendakan seueur inpormasi anu kuring tiasa ngeunaan

5 Tip Pikeun Ningkatkeun Pangalaman Email Liburan anjeun di 2017

Mitra kami di 250ok, platform kinerja email, sareng Hubspot sareng MailCharts parantos nyayogikeun sababaraha data penting sareng varian sareng dua taun terakhir data pikeun Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén. Pikeun masihan anjeun naséhat anu paling saé, Joe Montgomery ti 250ok ngagabung sareng Courtney Sembler, Profesor Koropak di HubSpot Academy, sareng Carl Sednaoui, Diréktur Marketing sareng Co-Founder di MailCharts. Data email anu kalebet asalna tina analisis MailCharts tina top 1000

Ngadesain ulang E-mail: 6 Fitur Anu Kedah Dipikir Deui

Gumantung kana saha anu anjeun tanyakeun, e-mail parantos aya diantara 30 sareng 40 taun. Nilaina atra, kalayan aplikasi anu ngalangkungan aspék sosial sareng propésional dina kahirupan. Nanging, anu ogé jelas, kumaha téknologi e-mail ketinggalan jaman. Ku sababaraha cara, e-mail ayeuna dipasang deui pikeun tetep aya hubunganana sareng kabutuhan anu ayeuna tina pangguna ayeuna. Tapi sakumaha sering anjeun tiasa tinker sareng naon sateuacan anjeun ngaku yén panginten waktos na parantos kalangkung?

Naon Unsur Anu Kedah Anjeun Tés dina Kampanye Email Anjeun?

Ngagunakeun panempatan koropak kami tina 250ok, kami tés sababaraha bulan ka pengker dimana kami ngabahas deui garis judul buletin kami. Hasilna luar biasa - panempatan koropak kami ningkat langkung 20% ​​dina daptar siki anu urang jieun. Kanyataanna nyaéta tés email pantes pikeun investasi - sakumaha ogé pakakas pikeun ngabantosan anjeun dugi ka ditu. Bayangkeun anjeun laboratorium anu tanggung jawab sareng anjeun ngarencanakeun pikeun nyobian seueur