Tren Desain Email pikeun 2021

Industri peramban terus gerak kalayan gancang kalayan inovasi anu luar biasa. Surélék, di sisi anu sanés, nyeret dina kamajuan téknologi na salaku email lag dina ngadopsi anu pang anyarna dina standar HTML sareng CSS. Kitu cenah, éta mangrupikeun tantangan anu ngajantenkeun pamasar digital damel langkung saé pikeun inovatif sareng kreatif dina panggunaan média pamasaran primér ieu. Baheula, urang parantos ningal penggabungan gif animasi bergerak, pidéo, bahkan emojis anu dianggo

38 Kalepatan Email Marketing kanggo Diparios Sateuacan Ngeklik Kirim

Aya ton langkung kalepatan anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan program pamasaran email anjeun sadayana ... tapi infographic ieu ti Email Monks museur kana kasalahan-kasalahan anu hébat anu urang lakukeun sateuacan diklik ngirim. Anjeun bakal ningali sababaraha sebutan ngeunaan mitra kami di 250ok ngeunaan desain sareng fungsionalitas pangiriman. Hayu urang ngaluncatan langsung: Cek Deliverability Sateuacan urang ngamimitian, naha urang parantos gagal atanapi sukses? Sponsor kami di 250ok gaduh solusi luar biasa anu tiasa ngabantosan

Kumaha Ngalaksanakeun Aksesibilitas Email Pikeun Téhnologi Ngabantosan

Aya tekanan anu tetep pikeun para pemasar pikeun nyebarkeun sareng ngaoptimalkeun téknologi pang anyarna sareng seueur perjuangan pikeun tetep jaga. Pesen anu kuring teras-terasan kapireng ti unggal perusahaan anu kuring konsultasi nyaéta aranjeunna aya di tukang. Kuring mastikeun aranjeunna yén, sanaos aranjeunna ogé, kitu ogé anu sanésna. Téknologi maju dina laju anu teu aya tungtungna anu ampir teu mungkin dijaga. Teknologi Pitulung Anu nyarios, seueur téknologi Internét anu diwangun

Naon Fon Pangsaéna pikeun Email? Naon ari Fon Aman Email?

Anjeun sadayana parantos nguping keluhan kuring ngeunaan kurangna kamajuan dina pangrojong email salami sababaraha taun janten kuring moal nyéépkeun (teuing) waktos ngarenghik ngeunaan éta. Kuring ngan ukur miharep yén salah sahiji palanggan email ageung (aplikasi atanapi browser), bakal kaluar tina bungkus sareng nyobian ngadukung sapinuhna versi HTML sareng CSS anu pang anyarna. Kuring henteu ragu yén puluhan jutaan dolar anu dikaluarkeun ku perusahaan pikeun nyiapkeun emailna. Éta