Nyaring Noise Sosial anjeun ku Cloze

Upami koropak anjeun sapertos pikasieuneun sapertos kuring, anjeun mendakan yén seratan konci sigana bakal luntur saatos serangan pesen anyar pencét. Kuring parantos nguntungkeun yén jaringan sosial sareng email kuring parantos teu tiasa diatur sareng kuring ngarepkeun alat anu hébat anu ngabantosan kuring pikeun nyaring sareng ngaidentipikasi konéksi anu paling penting pikeun kuring sareng bisnis kuring. Sobat sareng klién Jascha Kaykas-Wolff ngeusian kuring

KANA Express: Manajemén Pangalaman Palanggan

Kami konsultasi sareng seueur perusahaan ukuran sareng perusahaan ageung anu mutuskeun luncat kana program pamasaran sosial ngan ukur mendakan yén aranjeunna henteu ngarepkeun paménta langsung dina layanan palanggan. Pelanggan anu henteu bahagia henteu paduli anjeun muka rekening Twitter atanapi nyebarkeun halaman Facebook pikeun teureuh pamasaran anjeun ... aranjeunna badé ngamangpaatkeun média pikeun nyungkeun jasa. Sareng kusabab éta forum umum, langkung saé anjeun nyayogikeun aranjeunna. Gancang. Ieu