Paningkatan SameSite Google Nguatkeun Naha Penerbit Kedah Pindahkeun Cicih Cookies pikeun Target Audiens

Waktu maca: 3 menit Peluncuran Google SameSite Upgrade di Chrome 80 dinten Salasa, 4 Pébruari sinyal ogé kuku anu sanés dina peti keur cookie browser pihak katilu. Nuturkeun tehel tina Firefox sareng Safari, anu parantos ngahalangan cookies pihak katilu sacara standar, sareng peringatan cookie Chrome anu aya, pamutahiran SameSite langkung ngajantenkeun pamakean cookies pihak katilu anu efektif pikeun nargétkeun pemirsa. Pangaruh ka Penerbit Parobihan anu écés bakal mangaruhan vendor téknologi iklan anu ngandelkeun