InboxAware: Email Inbox Placed, Deliverability and Reputation Monitoring

Ngirimkeun email kana koropak teras janten prosés anu matak pikasieuneun pikeun usaha sah nalika spammers teras-terasan nyiksa sareng ngarusak industri. Kusabab éta gampang pisan sareng murah ngirim email, spammers ngan saukur tiasa ngaluncatan tina jasa ka jasa, atanapi bahkan skrip anu dikirimkeun nyalira ti sérver kana sérver. Panyedia jasa internét (ISP) dipaksa pikeun ngoténtikasi pangirim, ngawangun réputasi pikeun ngirim alamat IP sareng domain, ogé cek di unggal

IP Haneut: Ngawangun Reputasi Anyar Anjeun Kalayan Aplikasi IP Warming Ieu

Upami anjeun ngagaduhan dasar palanggan ukuran anu penting sareng kedah hijrah ka panyadia layanan email (ESP) anu anyar, anjeun panginten parantos ngalaman nyeri tina ngabantosan reputasi anyar anjeun. Atanapi anu langkung parah ... anjeun henteu siap-siap waé sareng langsung mendakan masalah salah sahiji tina sababaraha masalah: Panyayogi Layanan Email anyar anjeun nampi keluhan sareng langsung ngahalangan anjeun tina ngirim email tambahan dugi ka ngarengsekeun masalah. Internét

7 Alesan pikeun Ngabersihan Daptar Email Anjeun sareng Kumaha Ngabersihan Palanggan

Kami nuju fokus pisan kana pamasaran email bubar sabab urang leres-leres ningali seueur masalah dina industri ieu. Upami éksékutip teras-terasan ngaruksak anjeun kana daptar daptar email anjeun, anjeun leres-leres kedah nunjuk aranjeunna ka tulisan ieu. Kanyataanna, langkung ageung sareng lami daptar email anjeun, langkung seueur karusakan anu tiasa dilakukeun pikeun efektivitas pamasaran email anjeun. Anjeun kedah, tibatan, janten fokus kana sabaraha palanggan aktip anjeun gaduh dina anjeun

10 Métrik Nyukcruk Email Anu Anjeun Kedah Ngawaskeun

Nalika anjeun ningali kampanye email anjeun, aya sababaraha métrik anu anjeun kedah pokus pikeun ningkatkeun kinerja pamasaran email anjeun sacara umum. Paripolah sareng téknologi email parantos mekar ngalangkungan waktos - janten pastikeun pikeun ngapdétkeun cara-carana ngawas kinerja email anjeun. Baheula, urang ogé parantos ngabagi sababaraha rumus anu aya dina métrik konci konci. Koropak Koropak - nyingkahan folder SPAM sareng filter Junk kedah diawasi upami