ActiveTrail: Platform Email Marketing sareng Marketing Automation Gampang Dipaké

Kalayan cabang di Amérika Serikat, Israél, Jérman, Perancis sareng Amérika Latin, ActiveTrail ngabantosan usaha tina sagala rupi sareng ukuran, di panjuru dunya, pikeun miara hubungan sareng pelangganna. Saprak ngamimitian salaku proyék internal, perusahaan parantos janten panyadia jasa email multi-kanal, nawiskeun platform pamasaran anu maju. Fitur Platform Email Marketing ActiveTrail Kalebet Email Marketing - Gampang ngawangun kampanyeu email responsif anu responsif. Éta alat éksténsif kalebet micu, manajemén kontak, editor gambar, ulang taun

Stamplia: Mésér atanapi Ngawangun Citakan Email Anjeun Gampang

Upami anjeun milari inspirasi pikeun témplat email salajengna, milarian mésér témplat email anu tiasa anjeun ngarobih, atanapi bahkan pilari ngawangun témplat email anu responsif ti mimiti - henteu katingal jauh ti Stamplia. Aranjeunna nawiskeun rangkay buletin anu murah tapi éndah, email transaksional, sareng bahkan témplat anu siap pikeun magento, e-commerce Prestashop, Kampanye Monitor atanapi Mailchimp. Masing-masing témplat email ngagaduhan halaman pedaran, fitur, sareng

dotMailer EasyEditor: Séred sareng Serelek Éditan Email

Sababaraha hal tiasa langkung frustasi tibatan nyusun témplat HTML email atanapi damel sareng pembina témplat pihak katilu. Bayangkeun tiasa tata perenah, ngarancang, ngararancang deui, sareng ngarobih témplat email anjeun nyalira ... kalayan henteu nganggo HTML atanapi kaahlian desain wéb. Ieu pisan anu parantos dilakukeun ku dotMailer sareng EasyEditor na. Fitur dotMailer's EasyEditor: Gancang ngimpor gambar anjeun sareng ngadamel pustaka - Tetep teratur sareng sadaya citra kampanye dina hiji tempat. Olahtalatah kampanye uji coba