vidREACH: Platform Pidéo Email Video Ngeunteung deui Prospék

Generasi kalungguhan mangrupikeun tanggung jawab utama pikeun tim pamasaran. Aranjeunna difokuskeun mendakan, ngalaksanakeun sareng ngarobih pemirsa target kana prospek anu tiasa janten konsumén. Penting pisan pikeun bisnis pikeun nyiptakeun strategi marketing anu ngabakar generasi kalungguhan. Kusabab éta, profesional pamasaran teras-terasan milari cara énggal pikeun menonjol, utamina dina dunya anu sering langkung ageung. Kaseueuran pemasar B2B giliran email, ningali éta salaku sebaran anu paling épéktip

Kumaha Ngukur ROI tina Kampanye Pidéo Pidéo Anjeun

Produksi pidéo mangrupikeun salah sahiji strategi pemasaran anu sering dihandap-dipeunteun nalika ngeunaan ROI. Pidéo anu pikaresepeun tiasa nyayogikeun otoritas sareng kaikhlasan anu humanisikeun mérek anjeun sareng ngadorong prospek anjeun kana kaputusan mésér. Ieu sababaraha statistik anu luar biasa anu aya hubunganana sareng pidéo: Pidéo anu dilebetkeun dina halaman wéb anjeun tiasa ngahasilkeun kanaékan 80% tingkat konvérsi Email anu ngandung pidéo ngagaduhan tingkat klik-téngkalan 96% langkung luhur upami dibandingkeun sareng email sanés video

Dukungan Pidéo dina Surélék Tumuh - sareng Gawe

Kalayan seueur panilitian anu jero, Monks sakali deui ngagaduhan infographic anu menarik dina Video Email. Infographic ieu nyayogikeun stats anu berharga ngeunaan naha ngagunakeun pidéo dina email penting pisan, cara anu paling saé pikeun ngagabungkeun pidéo dina email sareng sababaraha mitos anu aya hubunganana sareng ngagunakeun pidéo dina email. Infographic ieu bakal ngalangkungan anjeun pentingna ngagunakeun pidéo dina email, jinis email anu béda, mitos anu aya hubunganana sareng ngagunakeun pidéo dina