11 Kasalahan Pikeun Nyingkahan Kalayan Kampanye Email Marketing Anjeun

Kami sering ngabagi naon anu tiasa dianggo sareng pamasaran email, tapi kumaha upami hal-hal anu henteu tiasa dianggo? Nya, Surat Citipost ngahijikeun infographic anu padet, 10 Hal Anu Henteu Kedah Kalebet Dina Kampanye Email Anjeun anu nyayogikeun detil ngeunaan naon anu kedah dijauhan nalika nyerat atanapi ngararancang surélék anjeun. Upami anjeun hoyong suksés sareng pamasaran email, ieu mangrupikeun sababaraha faux-pas anu luhur anjeun kedah pastikeun nyingkahan nalika ngeunaan hal-hal anu anjeun henteu kedah lebetkeun dina anjeun.