#BlogIndiana: Jason Falls, Blogger sareng dewa Google

Éta mangrupikeun awal anu saé dinten ayeuna pikeun Blog Indiana, sareng Jason Falls ngamimitian jus anu ngalir ku muterkeun pentingna optimasi search engine, nempatkeun sababaraha keraguan ngeunaan ghostblogging, sareng nyarios ka blogger yén henteu kunanaon henteu nuturkeun aturan. Keynote Jason jauh langkung jero sareng lengkep ... tapi ieu hal anu nyangkut dina craw kuring. Sahenteuna salah sahiji réréncangan kuring tiasa raos réaksi kuring ... sareng kuring ngagaduhan dua

Pidéo: Naon anu Bakal dilakukeun Seth?

Nalika kuring ningali pertumbuhan Compendium Blogware, leres-leres haneut haté kuring yén kuring maénkeun peran awal (sareng neraskeun peran anu pangsaéna mah) dina bisnis anu ngarobah paripolah sareng bentang kumaha bisnis komunikasi sareng prospek sareng konsuménna. Chris Baggott mangrupikeun penginjil anu hébat pikeun média sareng perusahaanna mangrupikeun bukti pikeun médium, aplikasi anu ngamungkinkeun komunikasi ieu, sareng banding anu langkung lega pikeun nempatkeun

Tilu Pausahaan Dipilih pikeun TechPoint Mira Awards!

Tilu perusahaan anu kuring caket pisan pakait sareng parantos dicalonkeun salaku finalis pikeun Indiana's Mira Awards: ExactTarget - henteu diragukeun sareng kamekaran sareng kapamimpinan anu hebat yén perusahaan ieu bakal nampi pangajén. Aya potongan sistem ExactTarget anu ngan saukur nolak hukum fisika kumaha gancangna aranjeunna tiasa ngahasilkeun sareng ngirim email. Abdi resep ka 2 satengah taun kuring damel pikeun ExactTarget! Dinten Senén, kuring