Tina Personalisasi dugi ka Kecerdasan Émosi anu Harti-Luhur

Jalma anu ngagaduhan kecerdasan émosional tinggi (EQ) resep pisan, nunjukkeun performa anu kuat sareng umumna langkung suksés. Aranjeunna tegas sareng ngagaduhan katerampilan sosial anu saé: aranjeunna nunjukkeun kasadaran kana parasaan batur sareng nunjukkeun kasadaran ieu dina kecap sareng tindakanana. Aranjeunna tiasa mendakan tempat umum sareng seueur jalma sareng ngasuh hubungan anu ngalangkungan ngan ukur keramahan sareng kamampuan pikeun akur. Aranjeunna ngahontal ieu ku perhatoskeun sareng nganalisis