Psikologi Periklanan: Kumaha Mikir Perasaan Daérah Daérah Pangaruh Tarip Tanggapan Iklan Anjeun

Konsumén rata-rata kakeunaan pariwara anu gedé pisan unggal 24 jam. Kami parantos angkat tina rata-rata sawawa anu kakeunaan 500 iklan sapoé dina taun 1970an dugi ka 5,000 iklan sapoé dinten ayeuna Éta sakitar 2 juta iklan sataun anu biasa ditingali ku jalma biasa! Ieu kalebet radio, televisi, pamilarian, média sosial, sareng iklan cetak. Nyatana, 5.3 triliun iklan tampilan ditayangkeun online unggal taun Kusabab urang kakeunaan

Ningkatkeun Kasempetan Eusi Anjeun Ngajanten Viral ku 5 Taktik ieu

Kami parantos ngabagi infografis sanés dina unsur kontén viral sareng kuring teras-terasan ngadorong viral salaku stratégi. Eusi viral tiasa nyangking kasadaran merek - urang sering ningali ku pidéo. Nanging, kuring henteu kantos ningali saha waé anu mogok ka luar taman unggal waktos. Sababaraha nyobian hésé, sababaraha gagal ... éta leres-leres mangrupikeun gabungan bakat sareng kabeneran anu naékkeun eusi anjeun sacara virally. Kitu cenah, kuring yakin taktik anu digunakeun nalika fokus