Dua Alat Anu Paling Épéktip Pikeun Suksés B2B Generation Diterangkeun

Pilih empati palanggan sareng pangalaman pelanggan salaku bahan penting tina strategi anjeun sareng anjeun panginten parantos mendakan potongan anu leungit anu ayeuna tiasa ngalengkepan teka-teki generasi kalungguhan!

Psikologi Periklanan: Kumaha Mikir Perasaan Daérah Daérah Pangaruh Tarip Tanggapan Iklan Anjeun

Konsumén rata-rata kakeunaan pariwara anu gedé pisan unggal 24 jam. Kami parantos angkat tina rata-rata sawawa anu kakeunaan 500 iklan sapoé dina taun 1970an dugi ka 5,000 iklan sapoé dinten ayeuna Éta sakitar 2 juta iklan sataun anu biasa ditingali ku jalma biasa! Ieu kalebet radio, televisi, pamilarian, média sosial, sareng iklan cetak. Nyatana, 5.3 triliun iklan tampilan ditayangkeun online unggal taun Kusabab urang kakeunaan