Ganjaran ku Otonomi, Penguasaan sareng Tujuan

Ganjaran. Dina sababaraha padamelan terakhir kuring, bos kuring teras-terasan kaget yén kuring henteu paduli ngeunaan hadiah moneter. Sanés sanés kuring henteu hoyong artos, éta sanés kuring henteu dimotivasi ku éta. Abdi masih henteu. Nyatana, éta sakedik ngahina ka kuring - yén kuring bakal kumaha waé damel langkung saé upami kuring gaduh wortel ngagantung di payuneun kuring. Kuring sok kerja keras sareng bakti ka dunungan kuring.