10 Léngkah Ngawangun Program Advokasi Sosial Karyawan Épéktip

Nalika perusahaan ageung sering ngagaduhan anggaran anu langkung gajih sareng tiasa mésér pisibilitas dina média sosial, kuring leres-leres reuwas kumaha sababaraha perusahaan nampi kakuatan pagawé-base na pikeun ngabantosan. Kami ngagaduhan paguneman anu saé perkawis ieu sareng Amy Heiss ti Dell, anu ngalangkungan hasil anu luar biasa organisasi maranéhna ngahontal ngaliwatan ngawangun program advokasi sosial pagawé anu épéktip. Nalika urang nyarios ka klien ngeunaan pangacara sosial pagawé, kuring sering ngulang carita alternatif