Naha Pakasaban Anjeun Ngerjakeun Anjeun? Sabaraha Karyawan?

Sababaraha bulan ka pengker, anjeun moal néwak kuring dina méja kuring dugi ka 9 énjing atanapi engké. Éta sanés kuring damel telat ... ngan ukur padamelan kuring damel kuring langkung ti batan damelna. Bisa waé, éta pagawéan pangsaéna anu tiasa dipendakan ku hiji jalma di dieu di tengah kulon. Dina industri parangkat lunak, kuring leres-leres nangtang jalma-jalma pikeun milarian langkung saé. Kuring mangrupikeun Manajer Produk sareng salah sahiji perusahaan anu berkembang paling gancang -