Chip Gancang Indéks: Pangalaman EMV Langkung gancang, Hadé

Waktu maca: <1 menit Soré ieu, kuring ngadatangan putri abdi di kantorna (kumaha asikna Pa abdi?). Kuring lirén di toko di seberang jalan, Pasar Segar sareng nyandak susunan kembang anu saé pikeun mejo nya sareng sababaraha susukan kanggo staf di ditu. Nalika kuring dipariksa, kuring ditiup jauh ... Kuring ngalebetkeun kartu kiridit EMV kuring sareng éta tiasa dianggo sacara sakedapan. Éta anu panggancangna kuring kantos ningali hasil pamayaran sareng chip-diaktipkeun

Naha Anjeun Kedah Ningkatkeun Gesek Kartu Anjeun ka EMV

Waktu maca: 2 menit Nalika di IRCE, kuring kedah linggih sareng Intuit's SVP of Payments and Commerce Solutions, Eric Dunn. Éta mangrupikeun pandangan anu muka kana kamekaran Intuit di pasar ritel sareng ecommerce. Nyatana, seueur jalma henteu sadar tapi langkung seueur artos ngalir ngalangkungan Intuit tibatan PayPal nalika ngeunaan perdagangan online (upami anjeun kalebet jasa pamayaran). Intuit neraskeun narékahan pikeun janten solusi tungtung-ka-tungtung pikeun bisnis ecommerce atanapi ritel dimana

Smartcards Rolling Out salami sababaraha taun ka hareup

Waktu maca: 2 menit Wah… nalika anjeun mikirkeun sadaya pakakas anu didédikasikeun sareng gumantung pikeun kartu kiridit belang magnét tradisional, éta sapasang peralatan sareng biaya di luar sana kanggo ngagentos. Salami sababaraha taun ka hareup, sanaos kitu pisan anu bakal kajadian! Kartu kiridit tradisional badé kaluar. Butuh peretasan 70 juta kartu kiridit Target nalika usum liburan 2013 pikeun nyurung Kongrés pikeun ninggali kartu strip-magnét anu aman pisan anu dianggo ku