Naha Téhnologi Aktipkeun atanapi Pareuman Marketing anjeun?

Parantos damel di Software salaku Layanan dina dasawarsa ka tukang, seueur popularitasna asalna ti perusahaan anu henteu kedah damel ngalangkungan departemén IT na. "Salami anjeun henteu kedah ngobrol sareng IT urang!", Nyaéta mantra anu kuring sering nguping, "Aranjeunna sibuk!". Unggal pamundut dilakukeun ngalangkungan prosés internal sareng teras ditepungkeun sareng 482 alesan kunaon éta teu tiasa dilakukeun. Ironisna, ieu jalma anu sami anu saleresna