HeatSync: Perusahaan Kompetitif Kecerdasan sareng Analytics

HeatSync nyayogikeun cara pikeun ngumpulkeun data analitik anu béda tina sababaraha sumber terpadu, ngatur data, nyimpen éta, sareng nampilkeunana dina cara anu nyayogikeun wawasan anu langkung saé ngeunaan tren sareng kinerja halaman wéb. HeatSync narik data tina Alexa, SimilarWeb, Compete, Google Analytics, Facebook, Twitter, Klout, MOZ, CrunchBase sareng WOT pikeun ngalengkepan profil, timeline sareng mesin perbandingan pikeun situs anjeun. Profil Halaman Wéb - Profil Situs Wéb HeatSync nampilkeun pandangan anu lengkep kana sagala aspek