Kera: Panulis, Penerbit, Pangusaha

Dina persiapan wawancara kami sareng Guy Kawasaki, kuring mésér salinan APE: Panulis, Penerbit, Pangusaha-Kumaha Nyebarkeun Buku. Kuring parantos maca seuseueurna buku Guy Kawasaki sareng kantos janten pameget (pastikeun pikeun ngalaksanakeun wawancara pikeun anu munggaran anjeunna nga-tweet ka kuring ... carita lucu!). Buku ieu rada benten, sanaos… mangrupikeun buku instruksi léngkah-léngkah anu lengkep dina cara nyalabarkeun ebook anjeun nyalira. Panulis Guy

Arguing Ngalawan Sejarah sareng Entre-Commuting

Kuring kantos ngobrol sareng réréncangan, Chad Myers tina 3 Topi Marketing, ngabahas kumaha ékonomi tatanén urang sareng Revolusi Industri parantos nyababkeun kabiasaan damel modéren urang. Sami sapertos kibor QWERTY komputer urang (éta didesain janten éfisién sahingga konci mesin tik moal nempel, tapi urang nganggo éta ayeuna dina alat anu henteu pernah bakal nempel), kami nganggo pamikiran anu umurna 100 dugi ka 1,000 taun ( sareng seueur deui)