Turutan Pangaruh Media Sosial Top tina 2014

Dr. Jim Barry tina blog Edu-Tainment Sosial Eusi Pamasaran parantos ngempelkeun daptar pangaruh média sosial luhur (kalayan anjeun leres-leres aya dina éta!). Dokter anu saé parantos nyerat tulisan anu pikaresepeun sareng lengkep dina 4 purwakanti tina pangaruh ieu, ngajelaskeun sipat sareng jinis pangaruh anu dipimilik ku aranjeunna di industri, diantarana: Pendidik - nyayogikeun bantosan sareng palatih wawasan - kalibet sareng bantosan (anjeun bakal mendakan abdi didieu!) Penghibur - kalibet sareng

Mobilenomics: Upami anjeun Henteu Mobile, Anjeun Sanés Pamasaran

Kami raoseun saé urang ningali tren téknologi datang teras ngawartosan anjeun sateuacanna. Kami parantos nyarioskeun perkawis kamekaran hénpon salami langkung ti sataun ayeuna, tapi kagum nalika kami ngan ukur ngalakukeun Inok optimasi pikeun klien anu anyar sareng aranjeunna henteu ngagaduhan strategi mobile… teu aya. Situsna henteu sélulér, emailna henteu dioptimalkeun pikeun mobile, sareng henteu aplikasi seluler dina cakrawala ... nada. Kadang butuh pidéo

Pidéo Média Sosial 2013

Erik balik deui sareng angsuran na anu paling anyar (ka-4) tina infographic pidéo na dina média sosial. Upami anjeun merhatoskeun pisan, masing-masing vérsi pidéo ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina nunjukkeun parobihan anu média anyar ieu nyapu dunya. Malah parodi-parodi na hebat pisan. Bandingkeun sareng pidéo Révolusi Media Sosial taun kamari sareng anjeun bakal mendakan langkung seueur statistik anu aya hubunganana sareng hubungan moneter anu nyata antara mérek sareng konsumén. Erik Qualman mangrupikeun

Pidéo: Revolusi Média Sosial - Parodi

Kami parantos ngeposkeun séri pidéo révolusi média sosial dumasarkeun kana Ern Qualman's Socialnomics. Aranjeunna wawasan sareng pinuh ku statistik anu pikasieuneun ngeunaan kumaha média sosial ngarobah cara urang hirup, damel sareng komunikasi saling. Parodi ieu lucu teuing pikeun henteu kabagi. Jalma-jalma nyarios yén nalika anjeun néang bebeneran ... éta nalika kaayaan janten lucu. Jigana video ieu ngan éta! Revolusi Média Sosial - Parodi

Gulung-Gratis jas Gulung

Di dieu kuring linggih di kamar hotél di Milwaukee, Wisconsin. Tim kami nampilkeun ka perusahaan di dieu énjing sareng angkat deui ka Indianapolis. Abdi mésér jas anyar pikeun perjalanan - éta dijual sakitar diskon 70% sareng kuring henteu tiasa ngalirkeunana. Éta coklat coklat - ampir hideung - sareng raoseun pisan. Kuring henteu kantos ngagaleuh jas sakedik sababaraha taun janten kuring ngubaran nyalira