7 Alesan pikeun Ngabersihan Daptar Email Anjeun sareng Kumaha Ngabersihan Palanggan

Waktu maca: 2 menit Kami nuju fokus pisan kana pamasaran email bubar sabab urang leres-leres ningali seueur masalah dina industri ieu. Upami éksékutip teras-terasan ngaruksak anjeun kana daptar daptar email anjeun, anjeun leres-leres kedah nunjuk aranjeunna ka tulisan ieu. Kanyataanna, langkung ageung sareng lami daptar email anjeun, langkung seueur karusakan anu tiasa dilakukeun pikeun efektivitas pamasaran email anjeun. Anjeun kedah, tibatan, janten fokus kana sabaraha palanggan aktip anjeun gaduh dina anjeun