6 Gagasan Marketing Kandungan Anggaran Rendah pikeun Usaha Leutik

Anjeun parantos terang yén anjeun teu ngagaduhan anggaran pamasaran pikeun bersaing sareng "budak gedé." Tapi warta anu hadé nyaéta ieu: dunya digital pamasaran parantos disaruakeun sareng lapangan sapertos anu sateuacanna. Usaha alit gaduh seueur tempat sareng taktik anu efektif sareng murah. Salah sahiji, tangtosna, nyaéta pamasaran kontén. Nyatana, éta tiasa janten paling hemat biaya tina sadaya stratégi pamasaran. Ieu taktik pamasaran eusi