UserTesting: Wawasan Manusa anu Dipénta Pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Palanggan

Pamasaran modéren sadayana ngeunaan konsumén. Supados suksés dina pasar anu dipuseurkeun-pelanggan, perusahaan kedah pokus kana pangalaman; aranjeunna kedah empati sareng ngupingkeun eupan balik konsumén pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman anu diciptakeun sareng dikintunkeun. Perusahaan anu nganut wawasan manusa sareng kéngingkeun umpan balik kualitatif ti konsuménna (sareng sanés ngan ukur data survey) anu tiasa langkung saé hubunganana sareng hubungan sareng pembeli sareng konsumén na ku cara anu langkung bermakna. Ngumpulkeun manusa

Naon ari Chatbot? Kunaon Strategi Pamasaran Anjeun Kedah Aranjeunna

Kuring henteu seueur pisan ramalan nalika ngeunaan masa depan téknologi, tapi nalika ningali téknologi sateuacanna kuring sering ningali potensi luar biasa pikeun para pemasar. Évolusi kecerdasan jijieunan digabungkeun sareng sumber daya bandwidth anu teu terbatas, kakuatan pamrosésan, mémori sareng rohangan badé nempatkeun chatbots payun di tengah pasar. Naon ari Chatbot? Bot obrolan mangrupikeun program komputer anu niru paguneman sareng jalma anu ngagunakeun kecerdasan buatan. Aranjeunna tiasa ngarobih