Selz Plugin: Ngarobih Tulisan Blog sareng Pembaruan Sosial kana Penjualan

Selz mangrupikeun kamajuan hébat dina ecommerce, nyayogikeun antarbeungeut pangguna anu bersih sareng saderhana pikeun ngajual barang (unduhan fisik atanapi digital) dina sosial atanapi ngalangkungan situs anjeun atanapi blog. Lebetkeun tina paltform na dilakukeun ngalangkungan widget atanapi tombol pamésér. Nalika dipencet, pangguna dibawa ka situs anu aman sareng tiasa ngaunduh atanapi mesen produk anu dipénta. Henteu perlu integrasi pamayaran anu rumit, masang sertipikat anu aman, atanapi masang

Kahareup Bakal Kalebet Microsoft

Kuring henteu nyebatkeun Microsoft cukup dina Martech Zone. Éta leres henteu tiasa disababkeun kumargi perusahaan parantos gaduh tapak ageung. Nalika ngobrol sareng COO of LiquidSpace, Doug Marinaro, sareng minggu kamari nyarios sareng Josh Waldo, Microsoft leres-leres ngadamel sababaraha gerakan anu luar biasa dina nempatkeun yayasan sareng anu gaduh Usaha Leutik. Investasi ieu mimiti dina kahirupan perusahaan mangrupikeun anu bakal mayar ageung pikeun Microsoft kapayunna. Josh Waldo éta