Tren Tren Kandungan B2B

Pandemi kasebut sacara substansial ngaganggu tren pamasaran konsumen nalika usaha disaluyukeun sareng tindakan pamaréntah anu dicandak pikeun usaha nyegah panyebaran COVID-19 gancang. Nalika konperénsi dipareuman, pembeli B2B ngalih online pikeun eusi sareng sumber daya maya pikeun ngabantosan aranjeunna ngalangkungan tahapan perjalanan anu mésér B2B. Tim di Digital Marketing Philippines parantos ngagabungkeun infographic ieu, Tren Marketing Konten B2B di 2021 anu ngadorong 7 tren di bumi pusat kumaha eusi B2B

Dihaturkeun: Solusi Marketing Eusi Audio pikeun Merek Perusahaan

Dimekarkeun tina ideu yén paguneman kedah janten garis penting pikeun sadaya eusi pamasaran, Casted mangrupikeun hiji-hijina platform pamasaran kontén anu diwangun pikeun nguatkeun pamasar pikeun ngaksés, nguatkeun, sareng atribut kontén podcast mérekna pikeun ngasuh sakabéh strategi pemasaran kontén. Beda sareng solusi pamasaran kontén anu sanés, anu diwangun pikeun ngabantosan para pemasar pikeun langkung seueur eusi tulisan, Casted ngamungkinkeun para pemasar janten langkung épéktip sareng éfisién ku cara nyandak pendekatan audio-heula. Sareng Casted

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

5 Cara Nganggo Pendengaran Sosial Pikeun Ngaronjatkeun Stratégi Pamasaran Eusi Anjeun

Eusi mangrupikeun raja - unggal pamasar terang éta. Nanging, sering-sering, pamasar eusi moal ngan ukur ngandelkeun katerampilan sareng bakatna - aranjeunna kedah ngempelkeun taktik sanés dina strategi pamasaran konténna pikeun ngajantenkeun langkung kuat. Dengekeun sosial ningkatkeun strategi anjeun sareng ngabantosan anjeun nyarios langsung ka konsumén dina basana. Salaku pamasar eusi, anjeun panginten terang yén sapotong eusi anu saé ditetepkeun ku dua fitur: Eusi kedahna nyarios

11 Kasalahan Pikeun Nyingkahan Kalayan Kampanye Email Marketing Anjeun

Kami sering ngabagi naon anu tiasa dianggo sareng pamasaran email, tapi kumaha upami hal-hal anu henteu tiasa dianggo? Nya, Surat Citipost ngahijikeun infographic anu padet, 10 Hal Anu Henteu Kedah Kalebet Dina Kampanye Email Anjeun anu nyayogikeun detil ngeunaan naon anu kedah dijauhan nalika nyerat atanapi ngararancang surélék anjeun. Upami anjeun hoyong suksés sareng pamasaran email, ieu mangrupikeun sababaraha faux-pas anu luhur anjeun kedah pastikeun nyingkahan nalika ngeunaan hal-hal anu anjeun henteu kedah lebetkeun dina anjeun.