6 Conto Alat Pamasaran Nganggo Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan jieunan (AI) gancang janten salah sahiji buzzwords pamasaran anu pang populerna. Jeung alesan alus - AI bisa mantuan urang ngajadikeun otomatis tugas repetitive, personalize usaha pamasaran, sarta nyieun kaputusan hadé, leuwih gancang! Lamun datang ka ngaronjatkeun pisibilitas brand, AI bisa dipaké pikeun sababaraha tugas béda, kaasup pamasaran influencer, kreasi eusi, manajemén média sosial, generasi kalungguhan, SEO, ngedit gambar, sareng nu sanesna. Di handap ieu, urang bakal ningali sababaraha anu pangsaéna

Naon Dupi Platform Manajemén Aset Digital (DAM)?

Manajemén aset digital (DAM) diwangun ku pancén manajemén sareng kaputusan ngeunaan ingestion, anotasi, katalog, neundeun, panéangan, sareng distribusi aset digital. Poto digital, animasi, vidéo, sareng musik mangrupikeun conto daérah udagan manajemén aset média (sub-kategori DAM). Naon Dupi Manajemén Aset Digital? DAM manajemén aset digital nyaéta prakték administrasi, pangatur, sareng nyebarkeun file média. Parangkat lunak DAM ngamungkinkeun merek pikeun ngembangkeun perpustakaan poto, video, grafik, PDF, témplat, sareng anu sanésna

Statistik Pemasaran Kandungan B2B pikeun 2021

Elite Kandungan Marketer ngembangkeun hiji artikel incredibly komprehensif on Kandungan Marketing Stats yén unggal bisnis kedah nyerna. Henteu aya klien anu kami henteu ngalebetkeun pamasaran kontén salaku bagian tina strategi pamasaran sadayana. Kanyataanna nyaéta para pembeli, khususna pembeli bisnis-ka-bisnis (B2B), anu nalungtik masalah, solusi, sareng panyadia solusi. Perpustakaan eusi anu anjeun kembangkeun kedah dianggo pikeun nyayogikeun sadaya detil anu diperyogikeun pikeun masihan jawaban ogé