VirBELA: Konperénsi Virtual dina 3-Diménsi

VirBELA ngawangun dunya maya anu jero pikeun acara, diajar, sareng padamelan.

Jifflenow: Kumaha Rapat Automasi Platform ieu Pangaruh Acara ROI

Seueur mayoritas perusahaan ageung ngadamel inpormasi penting dina acara perusahaan, konperénsi, sareng pusat pengarahan kalayan ekspektasi pikeun ngagancangkeun kamekaran bisnis. Mangtaun-taun, industri acara parantos ékspérimén sareng sababaraha modél sareng metode pikeun atribut nilai kana pengeluaran ieu. Pitunjuk lagu anu paling dihasilkeun, tayangan média sosial, sareng survey anu hadir pikeun ngartos pangaruh kajadian dina kasadaran mérek. Nanging, rapat mangrupikeun bagian mendasar tina bisnis. Pikeun hasil, usaha kedah ngalakukeun stratégis

Metrik Acara Key Unggal Eksekutif Kedah Lacak

Pemasar anu berpengalaman ngartos manpaatna tina kajadian. Khususna, dina rohangan B2B, kajadian ngahasilkeun langkung seueur ngawujud tibatan inisiatif pamasaran anu sanés. Hanjakalna, seuseueurna kalungguhan henteu janten penjualan, nyésakeun tantangan pikeun para pemasar pikeun nembangkeun KPI tambihan pikeun ngabuktikeun nilai nanem modal dina acara kahareup. Daripada fokus sacara lengkep dina lead, pemasar kedah ngémutan métrik anu ngajelaskeun kumaha kajadian éta ditampi ku palanggan poténsial, konsumén ayeuna, analis sareng

Laporan Patokan BrightTALK: Laku Pangsaéna pikeun Ngamajukeun Wébinar Anjeun

BrightTALK, anu parantos nyebarkeun data patokan webinar ti saprak 2010, nganalisis langkung ti 14,000 webinar, 300 juta email, feed sareng promosi sosial, sareng sajumlah 1.2 juta jam Dursasana ti sataun katukang. Laporan taunan ieu ngabantosan B2B marketer ngabandingkeun kinerja aranjeunna pikeun industri na sareng ningali prakték mana anu nyababkeun kasuksésan anu paling hébat. Dina 2017, pamilon nyéépkeun rata-rata 42 menit nonton unggal webinar, paningkatan 27 persén sataun-langkung-taun

Kumaha Pamasaran Acara ningkatkeun Generasi Dihasilkeun sareng Pendapatan?

Seueur perusahaan nyéépkeun luhur 45% tina anggaran penjualan sareng pamasaranna pikeun pamasaran acara sareng jumlah éta ningkat, henteu nurun sanaos popularitas pamasaran digital. Henteu aya ragu dina pikiran kuring ngeunaan kakuatan pikeun ngiringan, ngayakeun, nyarios dina, mintonkeun di, sareng nyokong acara. Seuseueurna kalungguhan anu paling berharga pikeun klien kami teras-terasan datang ngaliwatan perkenalan pribadi - anu seueur dina acara. Naon Marketing Acara? Acara pamasaran nyaéta