ISEBOX: Publikasi Kandungan Pidéo sareng Distribusi

ISEBOX ngamungkinkeun agénsi sareng mérek pikeun samak, nyebarkeun sareng ngadistribusikaeun gambar, dokumén, file audio, kode embed, sareng seueur deui dina hiji halaman. Halaman tujuan tiasa dijaga sandi atanapi kabuka pikeun umum. File video anu diunggah tiasa ageung 5GB per file sareng média tiasa diputer ku klién atanapi HQ dina desktop atanapi alat sélulér mana waé tanpa meryogikeun unduhan, pamuter, login FTP, jst. Klién ISEBOX ngamanpaatkeun