Kumaha Pasar sareng Ngamajukeun Acara Salajengna Anjeun Online

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan kumaha ngagunakeun média sosial pikeun memasarkeun acara salajengna, sareng bahkan sababaraha spésifik ngeunaan cara ngagunakeun Twitter pikeun ngamajukeun hiji acara. Kami bahkan parantos ngabagi citakan pikeun pamasaran acara. Infographic ieu ti DataHero, Nanging, nyayogikeun sababaraha detil anu hadé dina ngamangpaatkeun email, mobile, sungsi sareng sosial pikeun ngamajukeun sareng memasarkan acara anjeun. Nyandak jalma pikeun ngiringan kana acara anjeun sanés ngan ukur ngeunaan ngajantenkeun acara éta sorangan anu hebat, anjeun kedah masarkeun