5 Cara Kalénder Acara Anjeun Tiasa Ningkatkeun SEO

Optimisasi mesin pencari (SEO) mangrupikeun perang anu teu aya tungtungna. Dina hiji sisi, anjeun gaduh pemasar anu milari ngaoptimalkeun halaman wébna pikeun ningkatkeun panempatan dina peringkat mesin pencari. Di sisi anu sanésna, anjeun gaduh raksasa mesin pencari (sapertos Google) teras-terasan ngarobah algoritma maranéhna pikeun nampung métrik anu anyar, henteu dikenal sareng ngadamel wéb anu langkung hadé, langkung tiasa dilayaran sareng dipersonalisasi. Sababaraha cara anu paling saé pikeun ngaoptimalkeun réngking milarian anjeun kalebet nambihan jumlah halaman masing-masing sareng

Kumaha Pasar sareng Ngamajukeun Acara Salajengna Anjeun Online

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan kumaha ngagunakeun média sosial pikeun memasarkeun acara salajengna, sareng bahkan sababaraha spésifik ngeunaan cara ngagunakeun Twitter pikeun ngamajukeun hiji acara. Kami bahkan parantos ngabagi citakan pikeun pamasaran acara. Infographic ieu ti DataHero, Nanging, nyayogikeun sababaraha detil anu hadé dina ngamangpaatkeun email, mobile, sungsi sareng sosial pikeun ngamajukeun sareng memasarkan acara anjeun. Nyandak jalma pikeun ngiringan kana acara anjeun sanés ngan ukur ngeunaan ngajantenkeun acara éta sorangan anu hebat, anjeun kedah masarkeun