Clicktale: Lacak Acara Analytics dina Lingkungan Tanpa Kode

ClickTale parantos janten pelopor dina industri analitik, nyayogikeun data tingkah laku sareng visualisasi anu jelas anu ngabantosan ahli bisnis ecommerce sareng analytics pikeun pinpoint sareng ningkatkeun masalah dina situsna. Édisi Visual anyar ClickTale nyayogikeun épolusi sanés, kalayan cara bébas kode pikeun ngahijikeun kajadian sapanjang situs anjeun. Ngan nunjuk unsur acara anjeun sareng tangtukeun acarana ... ClickTale teu sésana. Kalayan Editor Édisi, Clicktale mangrupikeun perusahaan munggaran anu nyayogikeun solusi dina jero

WordPress: Nulis kode pondok Tina Téma Kolot dina Téma Budak Anjeun

Nya, éta rada lami ti saprak kuring henteu ngabagi sababaraha tips ngeunaan program dina WordPress. Akhir-akhir ieu, kuring parantos balik kana bangku nyebarkeun kode pikeun sadaya palanggan sareng pikaresepeun pikeun balik kana ayunan hal. Anjeun panginten parantos merhatoskeun integrasi Whitepaper Pamasaran anu énggal dina situs - éta mangrupikeun proyék anu pikaresepeun! Dinten ayeuna, kuring ngagaduhan masalah anu sanés. Seueur nasabah kami gaduh tombol anu dilaksanakeun ngalangkungan kolot

Google Analytics: Entong Ngarekam Pencét Subdomain salaku Luncat

Seueur palanggan kami mangrupikeun Parangkat Lunak salaku panyayogi Layanan sareng gaduh halaman wéb sareng situs aplikasi. Kami mamatahan ka dua éta sering dijaga misah kusabab anjeun hoyong gampang sareng fleksibilitas sistem manajemen kontén pikeun situs anjeun, tapi ulah hoyong kaampeuh ku pangendali versi, kaamanan sareng masalah sanésna sareng aplikasi anjeun. Nanging, éta nyababkeun tantangan nalika ngeunaan Google Analytics nalika anjeun ngajalankeun dua akun anu misah -

Tarif Bouncing, Waktos dina Lacak sareng Lacak Acara

Masih aya seueur salah paham kana watesan tingkat mumbul, kumaha négatipna mangaruhan situs anjeun, sareng kumaha anjeun tiasa dianggo pikeun ningkatkeun éta. Kusabab seuseueurna anjeun nganggo Google Analytics, pamahaman kumaha Google ngubaran mumbul penting. Mimiti, anjeun moal sadar éta tapi Rata-rata Waktos dina Loka pikeun pengunjung anu bouncing sok sami sareng nol. Kalayan kecap séjén, nalika anjeun ningali Rata-rata Waktos dina Situs, éta ngan ukur