8 Cara pikeun Anjeun Pikeun Nyiptakeun Eusi anu Nyiptakeun Palanggan

Sababaraha minggu ka tukang ieu, urang nuju nganalisis sadaya eusi klien kami pikeun ngaidentipikasi eusi anu nyetir kasadaran, papacangan, sareng konvérsi. Unggal perusahaan anu ngarepkeun kéngingkeun kalungguhan atanapi numuwuhkeun bisnis online na kedah ngagaduhan kontén. Kalayan kapercayaan sareng wewenang janten dua konci pikeun kaputusan pamésan sareng kontén ngajalankeun kaputusan-kaputusan éta online. Kitu cenah, éta ngan ukur butuh pandangan gancang dina analitik anjeun sateuacan anjeun terang yén