Medallia: Manajemén Pangalaman Kanggo Ngadeteksi, Ngidentipikasi, Ngamalkeun, sareng Ngalereskeun Masalah dina Pangalaman Palanggan Anjeun

Palanggan sareng padamel ngahasilkeun jutaan sinyal kritis pikeun bisnis anjeun: kumaha parasaan, naon anu aranjeunna resep, naha produk ieu sareng sanés, dimana aranjeunna nyéépkeun artos, naon anu tiasa langkung saé ... Atanapi naon anu bakal ngajantenkeun aranjeunna langkung bahagia, nyéépkeun langkung, sareng janten langkung satia. Sinyal ieu banjir kana organisasi anjeun dina Live Time. Medallia néwak sadaya sinyal ieu sareng raoseun. Janten anjeun tiasa ngartos unggal pangalaman sapanjang unggal perjalanan. Ponggawa Medallia