3 Hal Anu Kedah Diperhatoskeun ku Parobihan Iklan Téks Google

Iklan téks Google ngalegaan (ETAs) sacara resmi langsung! Format iklan anyar sélulér anu langkung lami nembé diluncurkeun di sadaya alat disarengan format iklan standar anu ramah-desktop anu aya - tapi ngan ukur pikeun waktos ayeuna. Dimimitian 26 Oktober 2016, pangiklan moal tiasa deui ngadamel atanapi unggah iklan téks standar. Antukna, iklan ieu bakal luntur kana riwayat sajarah pamilarian anu dibayar sareng ngaleungit tina halaman hasil pamilarian anjeun sadayana. Google parantos masihan pangiklan