Pitunjuk pikeun Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook

Kamampuh pikeun bisnis sacara organik ngawangun pemirsa sareng pasar ka aranjeunna dina Facebook parantos cukup liren. Éta henteu hartosna yén Facebook sanés mangrupikeun sumber iklan anu mayar anu hadé. Kalayan ampir unggal calon pembeli anu anjeun nyobian ngahontal dina hiji platform, sareng kamampuan pikeun udagan sareng ngahontal aranjeunna, iklan Facebook tiasa ngadorong seueur paménta pikeun usaha alit anjeun. Kunaon Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook 95% tina