Adzooma: Atur sareng Optimalkeun Iklan Google, Microsoft, sareng Facebook anjeun Dina Hiji Platform

Waktu maca: 3 menit Adzooma mangrupikeun Rakan Google, Rakan Microsoft, sareng Rakan Pemasaran Facebook. Aranjeunna parantos ngawangun platform anu cerdas, gampang dianggo dimana anjeun tiasa ngatur Google Ads, Microsoft Ads, sareng Facebook Ads sadayana séntral. Adzooma nawiskeun duanana solusi akhir pikeun perusahaan ogé solusi agénsi pikeun ngatur klien sareng éta dipercaya ku langkung ti 12,000 pangguna. Kalayan Adzooma, anjeun tiasa ningali kumaha kampanye anjeun ngalaksanakeun sakilat ku métrik konci sapertos Impressions, Click, Conversions

Papanggih 3 Supir Kinerja Kampanye akuisisi Pamaké

Waktu maca: 7 menit Aya puluhan cara pikeun ningkatkeun performa kampanye. Sadayana tina warna dina tombol panggero pikeun aksi pikeun nguji platform anu anyar tiasa masihan anjeun hasil anu langkung saé. Tapi éta henteu hartosna unggal taktik optimasi UA (Akuisisi Pengguna) anu anjeun lakukeun tiasa dilakukeun. Ieu leres leres upami anjeun ngagaduhan sumber anu terbatas. Upami anjeun dina tim alit, atanapi anjeun ngagaduhan kendat anggaran atanapi waktos kendat, watesan éta bakal ngahambat anjeun nyobian

4 Pertimbangan pikeun Ngagegedekeun Kampanye Facebook Bayaran

Waktu maca: 6 menit "97% pangiklan sosial milih [Facebook] salaku platform média sosial panglobana dianggo sareng pang gunana." Sprout Sosial Teu diragukeun, Facebook mangrupikeun alat anu kuat pikeun pemasar digital. Sanaos poin data anu panginten nunjukkeun platform langkung saing sareng persaingan, aya seueur kasempetan pikeun mérek industri sareng ukuran anu béda-béda pikeun ngetok kana dunya iklan Facebook anu mayar. Koncina, kumaha ogé, nyaéta diajar taktik mana anu bakal mindahkeun jarum sareng ngarah

Pitunjuk pikeun Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook

Waktu maca: 2 menit Kamampuh pikeun bisnis sacara organik ngawangun pemirsa sareng pasar ka aranjeunna dina Facebook parantos cukup liren. Éta henteu hartosna yén Facebook sanés mangrupikeun sumber iklan anu mayar anu hadé. Kalayan ampir unggal calon pembeli anu anjeun nyobian ngahontal dina hiji platform, sareng kamampuan pikeun udagan sareng ngahontal aranjeunna, iklan Facebook tiasa ngadorong seueur paménta pikeun usaha alit anjeun. Kunaon Usaha Leutik Ngaiklan dina Facebook infographic ieu

Kursus Pangsaéna Pikeun Ngawitan Iklan Facebook

Waktu maca: 3 menit Kahiji kalina kuring pendak sareng Andrea Vahl sareng nguping anjeunna nyarios sababaraha taun ka pengker di Social Media Marketing World. Mangtaun-taun saurna, kuring diberkahan gaduh jalur kami nyebrang deui nalika kami duanana janten panyatur dina Concept ONE, pameran pamasaran digital anu luar biasa dilebet di Pegunungan Hideung Hill anu saé di Dakota Kidul. Sareng wow, naha kuring bungah yén kuring resep ngadangu Andrea nyarios deui! Mimiti, anjeunna lucu pisan - éta