Tren di Pamasar Facebook Kedah Waspada

Bulan kamari ieu, Facebook ngaluarkeun deui pembaruan anu mangaruhan News Feed, anu ngamungkinkeun para pangguna langkung seueur kendali ka jalma sareng eusi anu aranjeunna hoyong ningali heula. Pagemodo parantos ngalebetkeun daptar 10 tren tina panilitian anu dilakukeun sapanjang taun ieu dina Facebook. Kuring parantos nambihan koméntar ngeunaan kunaon anjeun kedah waspada ku usaha pamasaran média sosial anjeun. Dominasi Pidéo Facebook - Nalika pidéo naék di Facebook, awas

Metrik Sumber: Lacak Mésér Dina-Toko tina Facebook

The Source Metrics tracker iklan di toko nyayogikeun pangecér sareng analytics anu mangrupikeun hasil langsung tina platform Iklan Facebookna. Total konversi di toko, penjualan ku toko masing-masing, jumlah total sadaya konversi di toko, waktos dinten sadaya konvérsi di toko sareng total pendapatan barang anu dianggap ulang sayogi. Sedengkeun studi nunjukkeun yén iklan Facebook kéngingkeun langkung seueur klik unggal taun, pangaruh ieu nambihan dina garis handapna masih saeutik tina