ShortStack: Halaman Pendaratan Facebook sareng Kontes Sosial Didamel Gampang

Upami anjeun ngamangpaatkeun Facebook salaku sumber pikeun ngajalankeun pangunjung kana bisnis anjeun ngalangkungan kontes atanapi ajakan-ajakan, ngamangpaatkeun platform anu terintegrasi sacara sosial kedahna. Kalayan ShortStack anjeun tiasa ngembangkeun corong tina sumber khusus - email, média sosial, iklan digital - ka halaman wéb kalayan fokus anu ditargét pisan. Facebook Landing Pages With ShortStack, anjeun tiasa ngawangun sajumlah halaman badarat interaktif anu teu terbatas pikeun kontes, hadiah, kuis, sareng seueur deui pikeun nyambungkeun

Offerpop: Manajemén Kampanye Sosial Akhir-ka-Akhir

Pikeun mérek, Dursasana sosial (sareng sanés jumlah penggemar atanapi pengikut) mangrupakeun konci pikeun épéktipitas kampanye. Bentuk Dursasana anu pangsaéna, jinis anu paling dipikaresep ngakibatkeun konvérsi, nyaéta papacangan sukarela. Pemasar tiasa ngajantenkeun éta kajantenan upami aranjeunna nyinkronkeun sareng paripolah sosial alami penggemar atanapi pengikut sanés janten hal anu aranjeunna kapaksa atanapi wajib ngaréspon. Coba Offerpop. Alat manajemén pamasaran sosial dumasar wéb ieu ngadukung

Biaya Pamasaran Facebook

Nalika nempokeun infographic ieu, beuki seueur pemasar anu nyéépkeun langkung seueur waktos sareng ngandelkeun Facebook salaku bagian tina usaha Pemasaran aranjeunna. Dina pamanggih kuring aya 3 strategi konci pikeun pamasaran Facebook: Iklan Facebook aplikasi Facebook (kalebet Fcommerce) Dursasana Facebook Seuseueurna pemasar ngan saukur ngamangpaatkeun pamirsa ageung anu ditawarkeun Facebook ku nyobian kalibet sareng aranjeunna ngalangkungan tembok Facebook. Nanging, beuki seueur perusahaan

Indiana: Ibukota Marketing Diukur Dunya

TechPoint sacara resmi ngumumkeun Inisiatif Pemasaran Terukur Indiana, kampanye hubungan média nasional pikeun posisi Indiana salaku pamimpin kategori bisnis téknologi berkembang pesat, TechPoint parantos dikedalkeun salaku pamasaran anu diukur. Tujuan inisiatif pamasaran anu diukur: naekeun kasadaran yén daérah ieu ngembangkeun sababaraha organisasi produk sareng jasa paling canggih di nagara éta nalika ngeunaan usaha pamasaran sareng téknologi hasil. Ngahasilkeun nasabah pikeun usaha anu aya ngalangkungan promosi nasional. Ieu,