Drip: Naon Manajer Hubungan Palanggan Ecommerce (ECRM)?

Platform Manajemén Hubungan Palanggan Ecommerce nyiptakeun hubungan anu langkung saé antara toko ecommerce sareng konsuménna pikeun pangalaman anu berkesan anu bakal ngajalankeun kasatiaan sareng pangasilan. ECRM ngarangkep langkung seueur kakuatan tibatan Panyadia Layanan Email (ESP) sareng langkung seueur nasabah-fokus tibatan platform Manajemén Hubungan Palanggan (CRM). Naon ECRM na? ECRMs nguatkeun pamilik toko online pikeun ngartos unggal palanggan unik — minat, pameseran, sareng paripolahna — sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu dipersonalisasi sacara skala kalayan ngagunakeun data pelanggan anu dikumpulkeun dina saluran pamasaran terpadu mana waé.

Toko Facebook: Kunaon Usaha Leutik Kedah Di kapal

Pikeun usaha leutik di dunya ritel, pangaruh Covid-19 parantos parah pikeun jalma-jalma anu teu tiasa ngajual online bari toko fisikna ditutup. Hiji tina tilu pangecér bebas khusus henteu ngagaduhan halaman wéb anu dijalankeun ku ecommerce, tapi naha Facebook Shops nawiskeun solusi saderhana pikeun usaha alit pikeun ngajual online? Naha Ngajual Di Toko Facebook? Kalayan langkung ti 2.6 milyar pangguna bulanan, kakuatan sareng pangaruh Facebook henteu nyarios sareng aya langkung ti

Naha Merek E-commerce Kedah Investasi Langkung Kana Instagram

Poe ieu, anjeun moal tiasa ngawangun mérek ecommerce tanpa strategi pamasaran média sosial anu épéktip. Ampir kabéh pemasar (93%) giliran Facebook salaku jaringan sosial utama na. Nalika Facebook terus jenuh sareng pemasar, perusahaan kapaksa ngirangan jangkauan organik. Pikeun mérek, Facebook mangrupikeun bayaran pikeun maénkeun platform média sosial. Tumuwuhna gancang Instagram narik perhatian sababaraha merek eCommerce top. Pangguna berinteraksi sareng mérek langkung seueur dina Instagram

Tren di Pamasar Facebook Kedah Waspada

Bulan kamari ieu, Facebook ngaluarkeun deui pembaruan anu mangaruhan News Feed, anu ngamungkinkeun para pangguna langkung seueur kendali ka jalma sareng eusi anu aranjeunna hoyong ningali heula. Pagemodo parantos ngalebetkeun daptar 10 tren tina panilitian anu dilakukeun sapanjang taun ieu dina Facebook. Kuring parantos nambihan koméntar ngeunaan kunaon anjeun kedah waspada ku usaha pamasaran média sosial anjeun. Dominasi Pidéo Facebook - Nalika pidéo naék di Facebook, awas

Praktek Sosial Komérsial Pangsaéna

Usum liburan ieu sababaraha mamang sumebar ngeunaan pangaruh média sosial kana penjualan ecommerce. Kusabab usum liburan didominasi ku diskon, kuring condong henteu satuju yén pangaruh sosial ngaleutikan. 8thBridge parantos ngembangkeun infographic ieu anu marios platform ecommerce sareng kumaha pangaruh sosial dina prosés pameseran. 8thBridge mangrupikeun produsen Graphite, platform perdagangan sosial anu ngahijikeun pangalaman sosial kana corong pameseran. Pamanggihan konsumén tina laporan 44%