Tanggapan Sosial sareng ROI ku Industri

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat ti Demandforce, Dipasrahkeun Sacara Sosial ka Anjeun (Abdi tiasa ngupingkeun lagu na!). Sedengkeun seueur perusahaan anu berjuang pikeun ngukur balikna investasi, data dina infographic ieu nunjukkeun masalah anu langkung jero. Jalma-jalma nyobian nyambung sareng anjeun ngalangkungan média sosial tapi anjeun henteu aya. Éta mangrupikeun hiji hal pikeun ngan saukur nyetél Halaman Facebook pikeun bisnis anjeun, tapi mangrupikeun hal anu sanés pikeun sacara aktip ngiringan konsumén