Favicon Generator: Naha Henteu anjeun gaduh Favicon?

Ieu sigana sepele, tapi unggal-unggal kuring ngahontal situs anu éndah sareng teu aya ikon karesep anu dipajang dina browser, kuring panasaran naha padamelan éta henteu réngsé. Memang, favicon kuring henteu spektakuler éta ... Kuring ngan ukur hoyong nyandak hal anu ngabédakeun situs abdi ti anu sanés: Setup Favicon Dasar Upami anjeun henteu acan nyetél favicon pikeun halaman wéb anjeun, éta saderhana pisan. Cara anu paling gampang nyaéta ngaleupaskeun file ikon anu disebat

Moro Nonoman nganggo Shotguns

Kuring parantos kaliru kana bashing Manufaktur di Indiana sapertos lalaki anu salajengna. Nalika kuring mikirkeun padamelan damel, kuring ngagambar hiji jelema di coveralls ngalakukeun sababaraha garis produksi produksi monoton sababaraha kali. Persépsi kuring sigana henteu bénten sareng nonoman ayeuna. Pabrikan sareng logistik bahkan henteu janten kecap anu pikaresepeun. Aranjeunna parantos sepuh. Aranjeunna pikaboseneun. Hésé gambarna ku cara séjén! Kaleresan aya manufaktur sareng logistik nanaon tapi