Naha Merek E-commerce Kedah Investasi Langkung Kana Instagram

Poe ieu, anjeun moal tiasa ngawangun mérek ecommerce tanpa strategi pamasaran média sosial anu épéktip. Ampir kabéh pemasar (93%) giliran Facebook salaku jaringan sosial utama na. Nalika Facebook terus jenuh sareng pemasar, perusahaan kapaksa ngirangan jangkauan organik. Pikeun mérek, Facebook mangrupikeun bayaran pikeun maénkeun platform média sosial. Tumuwuhna gancang Instagram narik perhatian sababaraha merek eCommerce top. Pangguna berinteraksi sareng mérek langkung seueur dina Instagram

5 Ramalan Pamasaran Media Sosial pikeun 2014

Naha urang heran yén agénsi pamasaran média sosial Offerpop parantos ngagaduhan lima tren pamasaran pikeun diawaskeun pikeun 2014 - anu sadayana nunjukkeun kamekaran pikeun pamasaran média sosial? Konsumén bakal janten pamasar eusi. Langkung integrasi sosial kana pamasaran tradisional. Ngaitkeun email sareng pamasaran média sosial. Langkung perdagangan sosial. Langkung seueur média sosial kampanye sacara umum. Sedengkeun kagiatan anu aya kaitannana sareng média sosial tiasa nambahan, kuring rada pesimis ngeunaan usaha pamasaran

Pecahan Dagang Sosial

Kuring henteu yakin kunaon aya tukang dagang dina perdagangan sosial ... kuring yakin jalma (B2B atanapi B2C) bakal mésér dimana waé online. Salami jalma éta hoyong atanapi peryogi produk - sareng aranjeunna percanten ka anu ngajualna - aranjeunna bakal mencét tombol mésér. Kuring malah pernah nyarios yén folks henteu lebet kana Facebook anu hoyong mésér, tapi ayeuna yén perdagangan sosial didirikan sareng dipercaya, konsumén nyaluyukeun paripolahna. Saatos

Praktek Sosial Komérsial Pangsaéna

Usum liburan ieu sababaraha mamang sumebar ngeunaan pangaruh média sosial kana penjualan ecommerce. Kusabab usum liburan didominasi ku diskon, kuring condong henteu satuju yén pangaruh sosial ngaleutikan. 8thBridge parantos ngembangkeun infographic ieu anu marios platform ecommerce sareng kumaha pangaruh sosial dina prosés pameseran. 8thBridge mangrupikeun produsen Graphite, platform perdagangan sosial anu ngahijikeun pangalaman sosial kana corong pameseran. Pamanggihan konsumén tina laporan 44%

Mimitian Toko Facebook Gratis sareng VendorShop

Monetisasi média sosial Nanging peryogi seueur usaha. Fans mungkin resep halaman Facebook tapi ngarobah resep mésér peryogi paduli anu serius. Kaseueuran pamasar anu parantos damel ngawangun kasadaran mérek ngalangkungan média sosial. Ningkatkeun usaha pikeun mastikeun monetisasi meryogikeun nganteurkeun kontén sareng aplikasi anu ngadorong jalma pikeun ngagaleuh. Kaulinan, kontes, kupon diskon, nawaran ekslusif, preview sareng conto mangrupikeun sababaraha jinis eusi anu ngalaksanakeun tujuan ieu. Suksés gumantung kana